Groep 3 - Fotoalbums

Pieten op school

donderdag, 26 november 2020

Op donderdag 26 november brachten twee Pieten een bezoek aan onze school. Alle kinden kregen iets lekkers en een uitnodiging voor het Sinterklaasfeest op 4 december. Eerder deze ochtend vonden alle kinderen al een gevulde schoen in de klas. De foto's vind je hieronder.

Opening kinderboekenweek 2020

zondag, 04 oktober 2020

Op woensdag 2 oktober begon de kinderboekenweek. Dit jaar heeft de KBW het thema "En toen". Op het plein liepen verschillende figuren uit de geschiedenis rond. Tijdens de kinderboekenweek vinden verschillende activiteiten plaats. Zo komt er een verhalenverteller in de bovenbouwgroepen en bekijken de onderbouwgroepen een toneelvoorstelling. Helaas gaat de kinderboekenmarkt dit jaar niet door.

Laatste dag

zaterdag, 04 juli 2020

Op vrijdag 3 juli is de zomervakantie begonnen. Alle leerlingen hebben voor zes weken afscheid van school genomen. Helaas geldt dit niet voor de kinderen uit groep 8. Zij gaan na de zomervakantie naar hun nieuwe school. We wensen ze veel plezier.  

Naar de bibliotheek

vrijdag, 06 maart 2020

We zijn met de hele klas naar de bibliotheek geweest. We hebben naar een verhaal geluisterd, de bibliotheek bekeken en boeken gezocht. Hieronder vind je de foto´s.

Schrijven in schuim

vrijdag, 06 maart 2020

We hebben een schrijfles met scheerschuim gehad. Dat was anders, maar wel erg leuk! Hieronder vind je de foto´s.

Poppenkast

zaterdag, 29 februari 2020

De kinderen uit de onderbouw zijn getrakteerd op een poppenkastvoorstelling. Hieronder vind je de foto's.

Project Scandinavië

zaterdag, 29 februari 2020

De kinderen van groep 3 hebben tijdens de projectweek veel over Scandinavië geleerd. Hieronder vind je foto's die tijdens het werekn zijn gemaakt.

Inloopavond

zaterdag, 29 februari 2020

In groep 3 hebben de kinderen veel geleerd over Scandinavië. Tijdens de inloopavond heeft de juf foto's gemaakt. Hieronder kan je ze bekijken

Opening schooljaar

donderdag, 05 september 2019

Op dinsdag 27 augustus is het schooljaar geopend. Op het kleuterplein werden alle leerlingen door hun nieuwe leerkracht ontvangen en kregen een welkomsbloem. Hierna begonnen de lessen en was de start van het schooljaar 2019 - 2020 een feit.

Zomerfeest

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli werd met een spetterend zomerfeest alvast het schooljaar 2018/2019 afgsloten. Ouders hadden de lekkerste gerechten bereid, er was een springkussen, oud Hollands spelletjes, een poffertjeskraam, een ijscokar en een heuse talentenshow. Aan belangstelling was geen gebrek. Tijdens het feest werd de nieuwe slogan van school onthuld. Hieronder vind je de foto's.

Juf Ellen neemt afscheid

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli heeft juf Ellen afscheid genomen van de Don Boschschool. Na meer dan 40 jar onderwijs gaat ze met pensioen. Nadat juf Ellen alle klassen was langsgeweest werd ze getrakteerd op een heus dansfestijn. Alle leerlingen hadden een werelddans ingestudeerd en deze werd in wijksentrum "de Ringvaart" opgevoerd. Uiterraard was er een receptie en namen de collega's afscheid. Hieronder vind je de foto's.

Schoolreis

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 zijn de groepen 3 t/m 7 op schooreis naar Drievliet geweest. Hieronder vind je enkele foto's.
© 2013-2021 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl