Groep 7 - Fotoalbums

Groep 7 in de Hout

dinsdag, 12 oktober 2021

Op dinsdag 12 oktober is groep 7 in de Hout geweest. Hier hebben ze veel geleerd over dit mooie Haarlemse park. Hieronder vind je de foto's.

Pieten op school

donderdag, 26 november 2020

Op donderdag 26 november brachten twee Pieten een bezoek aan onze school. Alle kinden kregen iets lekkers en een uitnodiging voor het Sinterklaasfeest op 4 december. Eerder deze ochtend vonden alle kinderen al een gevulde schoen in de klas. De foto's vind je hieronder.

Opening kinderboekenweek 2020

zondag, 04 oktober 2020

Op woensdag 2 oktober begon de kinderboekenweek. Dit jaar heeft de KBW het thema "En toen". Op het plein liepen verschillende figuren uit de geschiedenis rond. Tijdens de kinderboekenweek vinden verschillende activiteiten plaats. Zo komt er een verhalenverteller in de bovenbouwgroepen en bekijken de onderbouwgroepen een toneelvoorstelling. Helaas gaat de kinderboekenmarkt dit jaar niet door.

Laatste dag

zaterdag, 04 juli 2020

Op vrijdag 3 juli is de zomervakantie begonnen. Alle leerlingen hebben voor zes weken afscheid van school genomen. Helaas geldt dit niet voor de kinderen uit groep 8. Zij gaan na de zomervakantie naar hun nieuwe school. We wensen ze veel plezier.  

Ontbijten met de burgemeester

donderdag, 07 november 2019

Op donderdag 7 november hebben we wel een heel bijzonder schoolontbijt gehad. We zijn door de burgemeester van Haarlem uitgenodigd om bij hem in het stadhuis te komen ontbijten. Dat was erg leuk. Hieronder vind je de foto's. 

Van Gogh op school

maandag, 21 oktober 2019

In de laatste week voor de harfstvakantie is het Van Gogh museum op school geweest. Met de les "Van Gogh naar school" gaven ze ons een kijkje in het leven van de schilder Van Gogh. Drie dagen lang kregen alle groepen een les en hebben ook nog eens prachtige werkstukken gemaakt. Hieronder vind je de foto's uit de groepem 1/2, 7 en 8. 

Tekenen

maandag, 14 oktober 2019

We hebben met houtskool getekend. Niet alleen het papier werd zwart, zoals je op de foto's hieronder kunt zien.

Scholendagen

maandag, 14 oktober 2019

We zijn met onze groep naar de Haarlemmer Hout geweest, We werden met een mooie bus opgehaald en voor de Hout afgezet. Hier zijn we veel te weten gekomen over dit oude park. De foto's vind je hieronder. 

Schooltuinen

dinsdag, 17 september 2019

We zijn de afgelopen weken naar de schooltuinen geweest. Tijdens deze bezoeken hebben vooral mogen oogsten. Van onze groenten hebben we ook nog eens heerlijke soep gemaakt. Hieronder vind je de foto's.

Opening schooljaar

donderdag, 05 september 2019

Op dinsdag 27 augustus is het schooljaar geopend. Op het kleuterplein werden alle leerlingen door hun nieuwe leerkracht ontvangen en kregen een welkomsbloem. Hierna begonnen de lessen en was de start van het schooljaar 2019 - 2020 een feit.

Zomerfeest

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli werd met een spetterend zomerfeest alvast het schooljaar 2018/2019 afgsloten. Ouders hadden de lekkerste gerechten bereid, er was een springkussen, oud Hollands spelletjes, een poffertjeskraam, een ijscokar en een heuse talentenshow. Aan belangstelling was geen gebrek. Tijdens het feest werd de nieuwe slogan van school onthuld. Hieronder vind je de foto's.

Juf Ellen neemt afscheid

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli heeft juf Ellen afscheid genomen van de Don Boschschool. Na meer dan 40 jar onderwijs gaat ze met pensioen. Nadat juf Ellen alle klassen was langsgeweest werd ze getrakteerd op een heus dansfestijn. Alle leerlingen hadden een werelddans ingestudeerd en deze werd in wijksentrum "de Ringvaart" opgevoerd. Uiterraard was er een receptie en namen de collega's afscheid. Hieronder vind je de foto's.

Schoolreis

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 zijn de groepen 3 t/m 7 op schooreis naar Drievliet geweest. Hieronder vind je enkele foto's.
© 2013-2021 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl