Nieuws

Groep 7 in de Hout

dinsdag, 12 oktober 2021

Op dinsdag 12 oktober is groep 7 in de Hout geweest. Hier hebben ze veel geleerd over dit mooie Haarlemse park. Je vindt de foto's in het fotoboek van groep 7

Leerlingen openen Kwiekroute

zaterdag, 09 oktober 2021

Op woensdag 29 september hebben leerlingen van groep 8 en de burgemeester van Haarlem de Kwiekroute geopent. Samen met bewoners uit de wijk liepen ze de Kwiekroute. De Kwiekroute is een "Daily Mile" route met beweegopdrachten. De foto's vind je op de fotopagina van groep 8.

Groep 8 vangt plastic

zaterdag, 09 oktober 2021

In de week van 27 september heeft groep 8 zich ingezet voor een beter milieu. Samen met de Plastic Whale Organisation hebben ze in de wijk rond school het plastic (en ander afval) opgeruimt. Op vrijdag 1 oktober mochten ze met een bootje het Spaarne op. Ook hier hebben de het platic uit het water hevist. In het fotoboek van groep 8 vind je de foto's.

Infoboekje online

woensdag, 29 september 2021

Hiet informatieboekje 2021-2022 staat online. Klik hier voor het boekje.

Texelfoto's online

zondag, 27 juni 2021

De foto's van het afscheidskamp van groep 8 zijn online. Je vindt ze in de archiefmap van Texel. 

Sportdag groep 8

zondag, 20 juni 2021

Omdat dit jaar de Olypische sportdag niet doorging, organiseerde Sportsupport een kleine sportdag voor groep 8. Het werd een hele leuke sportieve dag. Je vindt de foto's op de fotopagina van groep 8.

Groep 8 in Teylers Museum

zondag, 20 juni 2021

Op donderdag 17 juni zijn de leerlingen van groep 8 naar het Teyers Museum geweest. Hier hebben ze de workshop "Etsen als Rembrandt" gevolgd. Na een rondleiding door het museum mochten ze zelf een ets maken. Op de fotopagina van groep 8 vind je de foto's,

Groep 8 op het ijs

zondag, 14 februari 2021

Als het winter is moet je natuurlijk even naar buiten om met sneeuw te gooien of om op het ijs te staan. Dat heeft groep 8 gedaan. De foto's vind je in hun fotoboek..

Sinterklaas op school

maandag, 07 december 2020

Op vrijdag 4 december hebben we het Sinterklaasfeest op school gevierd. Dit jaar was de aankomst wel even wat anders. Alle kinderen stonden achter de ramen om Sinterklaas welkom te heten. Nadat Sinterklaas met zijn pieten op het plein arriveerden ging hij naar de speelzaal. Hier kwamen alle klassen om de beurt bij hem langs  Er werd gedanst, gezongen en uiteraard werden er cadeautjes uitgedeeld. De groepen 6 t/m 8 speelden een Sinterklaasspel. Het was een meer dan geslaagde dag. Onder...

Pieten op school

donderdag, 26 november 2020

Op donderdag 26 november brachten twee Pieten een bezoek aan onze school. Alle kinden kregen iets lekkers en een uitnodiging voor het Sinterklaasfeest op 4 december. Eerder deze ochtend vonden alle kinderen al een gevulde schoen in de klas. De foto's vind je in de fotoboeken van de groepen.

Rembrandt op het plein?

zondag, 04 oktober 2020

Rembrandt op het plein? Cleopatra? Een holbewonder? Op woensdag 2 oktober begon de kinderboekenweek. Dit jaar heeft de KBW het thema "En toen". Op het plein liepen verschillende figuren uit de geschiedenis rond. Tijdens de kinderboekenweek vinden verschillende activiteiten plaats. Zo komt er een verhalenverteller in de bovenbouwgroepen en bekijken de onderbouwgroepen een toneelvoorstelling. Helaas gaat de kinderboekenmarkt dit jaar niet door. Bekijk de foto's van de opening in de...

Musical groot succes

zaterdag, 04 juli 2020

Dit jaar hebben de leerlingen van groep 8 de musical "MindVakantie" opgevoerd. Dit was een groot succes. Voor het eerst in het bestaan van de Don Boscoschool werd de musical maar liefst vier keer opgevoerd. Je vindt de foto's in het fotoboek van groep 8.

Zes weken zonder jou

zaterdag, 04 juli 2020

Op vrijdag 3 juli is de zomervakantie begonnen. Alle leerlingen hebben voor zes weken afscheid van school genomen. Helaas geldt dit niet voor de kinderen uit groep 8. Zij gaan na de zomervakantie naar hun nieuwe school. We wensen ze veel plezier. Je vindt de foto's in alle fotoboeken.

Gala avond groep 8

zaterdag, 04 juli 2020

Op donderdag 3 juli organseerde de Don Boscoschool een echte afscheidsavond voor de huidige groep 8. Het was een erg leuk feestje. Je vind de foto's in het fotoboek van groep 8.

Inschrijven tijdens deze crisis?

woensdag, 15 april 2020

Als gevolg van de Coronacrisis is besloten om de toewijzing van de plaatsen aan kinderen geboren in de maanden december 2016 t/m maart 2017 te verplaatsen naar juni a.s.. In tegenstelling tot de data die in de brochure “Voor het eerst naar de basisschool in Haarlem” staan, kunt u t/m dinsdag 26 mei a.s. het aanmeldformulier inleveren. U zal dan uiterlijk 10 juni bericht ontvangen van de school waar uw kind geplaatst kan worden. Inleveren van het...
© 2013-2021 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl